Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomn95

Wpadka z za dużym stanikiem mojej przyjaciółki

Polecane posty

Hej, w sobotę była bardzo ladna pogoda więc wybraliśmy sie z paczką znajomych na wycieczkę rowerową. Było nas 8 osób (3 kolezanki i 4 kolegow) wszyscy z jednej grupy na studiach. Kiedy już trochę pojeździliśmy zrobiliśmy sobie przerwę w parku, rozłożyliśmy koce i zaczęliśmy sie opalać. Z racji tego, ze było bardzo goraco a nikt nie wziął stroju kapielowego to z dziewczynami zdjelysmy koszulki i bylysmy w biustonoszach. Moja przyjaciółka ktora byla z nami jest bardzo ladna i szczupła, zawsze miala powodzenie :) tego dnia miala na sobie czarny usztywniany stanik, a ze jej piersi nie sa duze to biustonosz odstawal od piersi co powodowalo ze bylo jej widac sutki... Zastanawialam się czy zdaje sobie z tego sprawę, ale czasem poprawiala biustonosz po czym on zaraz dalej odstawal. Przez około 1,5h widzialam jak nasi koledzy ze niby przypadkiem przechodzą kolo niej jak zerkali jej w biust... No mysle ze sami byli zaskoczeni tym widokiem, tym bardziej u tak atrakcyjnej dziewczyny. Dodatkowo w około bylo tez duzo innych przypadkowych osob. Strasznie mi bylo glupio z tego powodu ze nie mialam jak jej tego powiedzieć a wygladala na nieswiadoma :/ zastanawiam sie czy powinnam z nia o tym porozmawiac