staystrong2020 2 Napisano Wrzesień 8, 2020 Hej , Proszę o odpowiedź dziewczyny , który już były albo są w ciąży. Zawsze miałam bolesne piersi kilka dni przed okresem. W tym cyklu ( pierwszy dzień cyklu : 24 sierpnia , mam średnio 31 dniowe cykle) pojawił się ból piersi ( silniejszy niż zwykle ) mniej więcej w połowie cyklu. Staramy się o dziecko, czy to może być objaw ciąży ? Czy któraś z Was w cyklu ciążowym odczuwała takie bóle ? Piersi są bardzo tkliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliweczka123 3 Napisano Wrzesień 17, 2020 Dnia 8.09.2020 o 21:25, staystrong2020 napisał: Hej , Proszę o odpowiedź dziewczyny , który już były albo są w ciąży. Zawsze miałam bolesne piersi kilka dni przed okresem. W tym cyklu ( pierwszy dzień cyklu : 24 sierpnia , mam średnio 31 dniowe cykle) pojawił się ból piersi ( silniejszy niż zwykle ) mniej więcej w połowie cyklu. Staramy się o dziecko, czy to może być objaw ciąży ? Czy któraś z Was w cyklu ciążowym odczuwała takie bóle ? Piersi są bardzo tkliwe. Dołączam się do pytania hm na 8 dni przed @ mam bolesne sutki ale tylko wtedy kiedy je dotknę. To może być objaw ciąży czy jednak to na @.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariKata 17 Napisano Wrzesień 18, 2020 Wszystko zależy od organizmu... Ja od środy wiem o ciąży, a piersi mnie póki co jeszcze nie bolą (jedynie jak np bardzo mocno je dotknę albo leżę na brzuchu to czuje delikatny dyskomfort) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Wrzesień 19, 2020 mnie nic nie bolało ani we wczesnej ciąży, ani później. życzę powodzenia. Jeśli nie udało się tym razem, to obserwuj cykl, ja miałam cyclotester i tam zapisywałam różne okoliczności mające wpływ na cykl. to też pozwala na analizę i dla ciebie i lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach