Natalia1982 0 Napisano Październik 1, 2020 Dzień Dobry, We wtorek o 23-ej wzięłam pierwszą pigułkę z blistra. Tuż po 1-ej w nocy wstałam do toalety z powodu bólu brzucha. Wypróżniłam się raz. Natomiast wiem, że pigułka wchłania się 4 godziny więc przeczekałam do rana, w razie gdybym miała więcej problemów z brzuchem, ale nie było ich i ok 9-ej wzięłam dodatkową pigułkę i kolejne już przyjmuję o 9 rano co 24 h. Proszę powiedzieć czy moje zabezpieczenie będzie utrzymane czy mam przez 7 dni stosować dodatkowe metody? Z poważaniem Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Październik 7, 2020 ale to co biegunka była czy jak? Jak biegunka to lepiej zabezpieczać się dodatkowo, np. błoną caya (mechaniczne zabezpieczenie) i brać dalej tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Październik 11, 2020 Ja ze swojej strony mogę polecić domową kontrolę cyklu cyclotesterem, już korzystam od kilku lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach