Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arturo

Co robić???

Polecane posty

Cześć wszystkim
Zacznę od początku pewnego razu w grupie poznałem dziewczynę od razu mi się spodobało jednak nie zagadywałem do niej, ponieważ mój przyjaciel zaczął z nią kręcić. Jednak po 2 tygodniach ją zostawił pytałem go z kilka razy czy coś do niej czuje dostałem odpowiedź "nie" , więc pomyślałem że skoro nic to mogę coś próbować. Po 2 tygodniach spotkali się i nagle typo chce do niej wracać. Oczywiście wróciła do niego a ja zostałem sam, nie wiem co robić bo ciągle ją kocham i mam myśli samobójcze bo nie mogę się z tym pogodzić od 4 miesięcy. A najgorsze jest to, że większość znajomych nie rozumie i ma pretensje do mnie że to ja namieszałem.

Przed chwilą, BoniBluBrutal napisał:

Olej to bo bab jest dużo na świecie. 

Fakt tylko ja tu nie dostrzegam swojej winy 

4 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał:

bo jej nie ma, jeśli coś do niej czujesz to o nią walcz bo jak widać kolega nie miał problemu żeby knuć za twoimi plecami, ale czy warto?

nie wiem już co o tym myśleć przepraszała mnie za to i wspominała że mogę z nią gdzieś czasami wyjść a po

kilku dniach gdy spotkałem ją na mieście nawet się nie odezwała a później mówi innym że mnie nie nie  zlewa 

1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał:

bądź cierpliwy i bardzo miły dla niej, ale nie natarczywy, daj jej do zrozumienia że jesteś otwarty na spotkania z nią,  ale daj też do zrozumienia że nie będziesz czekał wiecznie. Umawiaj się też z innymi i miej oczy otwarte. 

ok tylko już mówiła mi podczas jakiejś rozmowy że bardzo go kocha