Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AdiPiorek

Znajdę tu kogoś?

Polecane posty

Cześć, partnerka na stałe poszukiwana ! 😄
Mam 26 lat, od 6 lat jestem samodzielny, mieszkam sam, sporo pracuje i do tej pory mnóstwo podróżowałem. Teraz się to trochę zmieniło przez wirusa, ale też sam zrezygnowałem z takich atrakcji i chciałbym zostać tu na stałe.
Na związki też nie narzekam ale nie spotkałem do tej pory dziewczyny która byłaby zainteresowana stałą, poważniejszą relacją 🤷
Tylko taka mnie interesuje i nie mam ochoty również na jakieś wirtualne, internetowe historie.
Zazwyczaj mam mnóstwo rzeczy do powiedzenia, zawsze mam swoje zdanie, jestem stanowczy i zdecydowany - szybko podejmuję decyzje i nie zastanawiam się nad niepotrzebnymi sprawami.
Jeśli będziesz miała ochotę posłuchać opowiem ci mnóstwo ciekawych historii i anegdot od ludzi których poznałem w całej Europie, ale przede wszystkim chciałbym żebyś opowiedziała mi jak najwięcej na swój temat 😉
Przez telefon lub w dyskretnym towarzystwie alkoholu i jedzenia; w lokalu lub w domu.
Nie traćmy czasu na dziecinne podchody i umówmy się po prostu w najbliższym czasie 😏
Do zobaczenia 
A.

Dnia 8.10.2020 o 11:24, KLAUN96 napisał:

Pio- Skad jestes? Moze z Warszawy? Kob. Lat 24.

Pozdrawiam i czekam na odzew 🙂

W porządku