Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kass457

bol zeba nie do wytrzymania

Polecane posty

Mam problem z bolem 2 osemek. Gornej i dolnej. Te osemki sa w nienajlepszym stanie, jedna jest zaplombowana druga w dobrym stanie, ale siodemka obok cała rozwalona nie wiele z niej zostało. Nic nie pomaga. Apteki zamkniete. Brałam 2 ibupromy i 3 metafeny, a bol dalej sie utrzymuje pomocyyy... Apteki zamkniete o tej godzinie, pozostaje mi czekac do rana i do dentysty ale jak teraz mi to nie przejdzie to umre chyba z bolu. prosze o jakies dobre rady

1 godzinę temu, kass457 napisał:

Mam problem z bolem 2 osemek. Gornej i dolnej. Te osemki sa w nienajlepszym stanie, jedna jest zaplombowana druga w dobrym stanie, ale siodemka obok cała rozwalona nie wiele z niej zostało. Nic nie pomaga. Apteki zamkniete. Brałam 2 ibupromy i 3 metafeny, a bol dalej sie utrzymuje pomocyyy... Apteki zamkniete o tej godzinie, pozostaje mi czekac do rana i do dentysty ale jak teraz mi to nie przejdzie to umre chyba z bolu. prosze o jakies dobre rady

Leżeć i cierpieć do rana🤷‍♀️

kiedyś tak zdychałam przez całą noc z powodu zęba że zaczęłam majaczyć z bólu, o 7 rano byłam już pod drzwiami dentysty.

Może masz nimesil, albo cos innego przeciwbólowego na receptę? Ja brałam co 2 godzinę ibuprom max i minimalnie pomagały.

Jak mieszkasz w dużym mieście, to na pewno macie jakąś nocną pomoc stomatologiczną, jak nie, to trzeba czekać do rana.