rutka31oli 0 Napisano Październik 28, 2020 Jakie buty sportowe najlepsze? Moje dziecko ma jakiś dar i każdą parę potrafi błyskawicznie rozwalić naprawialiście kiedy ś buty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babajaga77 0 Napisano Październik 29, 2020 (edytowany) najlepiej kup jeden lewy a drugi prawy, takie pasują najlepiej , w dwóch prawych nie pochodzi wygodnie Edytowano Październik 29, 2020 przez babajaga77 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oetadam 0 Napisano Listopad 5, 2020 Witam! Rutka31oli, klej TADAM® idealnie nada się do naprawy butów. To elastyczny klej do butów sportowych i nie tylko, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM tadam com pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Listopad 11, 2020 Ja kupuję na eobuwie przeważnie wybieram z Cross Jeansu, bo stopy się w nich nie obcierają, ani nie męczą, ani też nie pocą. Są najlepsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Lipiec 28, 2022 Dnia 28.10.2020 o 18:40, rutka31oli napisał: Jakie buty sportowe najlepsze? Moje dziecko ma jakiś dar i każdą parę potrafi błyskawicznie rozwalić naprawialiście kiedy ś buty? Sklej faktycznie TADAM. Będzie Cię to kosztowało 9 zł i możesz go dostać w Biedronce albo kiosku. Są też we wszystkich sklepach budowlanych. Mój młody ciągle miał odklejone noski w butach ze szkoły, od ciągłego śmigania na kolanach. Kleiłam i po problemie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach