Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M0NISIA

Lipoliza/liposukcja podbródka Wrocław

Polecane posty

Hej dziewczyny! Przychodzę do Was z takim problemem... Niedawno stuknęła mi 30 i mam mega problem z drugą brodą. Dużo pracuję przed komputerem i myślę, że po części może to być tym spowodowane. Waga w stosunku do wzrostu jest u mnie więcej niż w normie... Jestem dość aktywna fizycznie, ale ten podbródek mnie dobija. Podjęłam z narzeczonym decyzję, że czas się tego pozbyć. Szukam dobrego miejsca we Wrocławiu w którym można wykonać lipolizę albo liposukcję. Któraś z Was miała wykonywany taki zabieg? Jest jakaś różnica w utrzymaniu efektu? Jak to wygląda od kuchni? Będę mega wdzięczna za rekomendacje!

A myślałaś nad mezoterapią? Ja się zdecydowałam na zabieg całej twarzy oraz dekoltu i jestem bardzo zadowolona z  efektu końcowego. Co prawda nie miałam problemu z podbródkiem, ale po tym też powinnaś mieć widoczną poprawę. Może umów się na konsultację? Jak dobrze poszukasz to znajdziesz darmową konsultację przed zabiegiem, ja akurat byłam w Sports Medic i wszystko było okej 😄

Ja miałam lipolizę... jeden zabieg zrobiłam w gabinecie a drugi zabieg zrobiłam sama w domu kupując preparat... nie wiem jaki masz ten podbródek ja miałam raczej mały i wystarczyły te dwa ostrzyknięcia. Efekt nawet fajny, koszt zabiegu w gabinecie w zależości od miasta (ja w Opolu) ok. 200-250 zł za 5 ml... Jeśli masz większy podbródek to może lipozliza + nici?