Marysia9300 0 Napisano Listopad 25, 2020 jesteśmy razem 8 miesięcy, wiem to krótko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marysia9300 0 Napisano Listopad 25, 2020 to zabrzmi glupio, ale dostalam infekcji pochwy przez to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marysia9300 0 Napisano Listopad 25, 2020 wiem, że nie jest to chigieniczne. Nie wiem nawet czy jest to mozliwe, malo jest przypadkow w internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 246 Napisano Listopad 29, 2020 8 mięsiecy razem, złe jest między wami, facet nie chce dziecka i jedyne słowa na jakie go stać po zblizeniu to idź pod prysznic?? Po co Ty chcesz to dziecko??? Sama chyba jesteś dzieckiem skoro myślisz że pojawienie się malucha coś zmieni na lepsze. Pojawienie się chcianego i planowanego noworodka potrafi nieźle namieszać w związku kochających się i szczęśliwych ludzi a co dopiero w takim jak wasz. Poza tym oszukasz go a on to przyjmie z radością i oczywiście na zawsze to już naprawi wasze relacje. Ale bajka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach