Asia234 0 Napisano Listopad 2, 2020 Ktoś może polecić lek. który zakłada spirale w miarę rozsądnej cenie. Czytałam artykuł, że NFZ refundacje założenie, ale lekarze wolą prywatnie bo to lepszy interes dla nich . Ktoś może słyszał czy w Elblągu można na nfz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 2, 2020 Nie namawiam do niczego, jednak warto zapoznać się z naturalnymi metodami, ja np. monitoruję cykl na cyclotesterze i w dni płodne po prostu zabezpieczam się mechanicznie. Moja siostra miała spiralę i tylko zapadło w pamięć, jak pomimo tej spirali zaszła w ciążę... tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawky 0 Napisano Listopad 9, 2020 Skup się na plastrach bo od spirali zbyt częste infekcje. Z byłą dziewczyną mieliśmy non stop z tym problem. Kiepski interes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 Słyszałam różne opinie na temat spirali, osobiście używam wkładki silikonowej Diafragma Caya, prosta w użyciu, nie czujesz jej ani Ty ani partner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach