Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubas91

Przyjazn

Polecane posty

Sa tu jakies kobiety normlane ktore chcą pogadac z nudów 😉 zapraszam na priv bądź tu 😉

9 godzin temu, Kubas91 napisał:

Sa tu jakies kobiety normlane ktore chcą pogadac z nudów 😉 zapraszam na priv bądź tu 😉

dziwne to Twoje zaproszenie. Z nudów. Jesteś tak bardzo samotny?

To po co piszesz jak dziwne haha ? Nie jestem samotny, szukam z kumpela znajomości;) Ty szukasz kolegów bądź przyjaciol  ? 

1 minutę temu, Kubas91 napisał:

To po co piszesz jak dziwne haha ? Nie jestem samotny, szukam z kumpela znajomości;) Ty szukasz kolegów bądź przyjaciol  ? 

w innym wątku pytasz o wibrator dla par, ponieważ chciałbyś go wypróbować z dziewczyną - tutaj z kumpelą szukasz partnerki na pogaduchy ... wygląda to na jawne prowo.

Kumpela, moja dziewczyna, jestesmy w otwartym związku i na dziale erotycznym szukamy urozmaicenia seksualnego. 

Ale widzę, że Tobie sie nudzi i nie masz co robić to może interesowal by Cie trójkącik? 🙂

9 minut temu, Kubas91 napisał:

Kumpela, moja dziewczyna, jestesmy w otwartym związku i na dziale erotycznym szukamy urozmaicenia seksualnego. 

Ale widzę, że Tobie sie nudzi i nie masz co robić to może interesowal by Cie trójkącik? 🙂

dałbyś mi bzyknąć kumpelę? A co ona na to? Akceptuje to ?

Jak by nie akceptowała, to bym nie szukał tu urozmaicenia tutaj. Jakby nie akceptowała to na forum bym o tym nie pisal. 

3 godziny temu, Kubas91 napisał:

Jak by nie akceptowała, to bym nie szukał tu urozmaicenia tutaj. Jakby nie akceptowała to na forum bym o tym nie pisal. 

no jasne. Dałaby facetowi  z netu, którego nawet nie zna. Chyba, że to prostytutka albo desperatka. Twoje posty to prowo = nie warto się nimi przejmować

Niech Ci będzie ze prawo, jestem tu 2 dzien na tej stronie, wiec nie miałem żadnego prowo na celu. Ale jak widzę co po niektórzy tu piszą i gadają to glowa mala haha 

40 minut temu, ddt60 napisał:

no jasne. Dałaby facetowi  z netu, którego nawet nie zna. Chyba, że to prostytutka albo desperatka. Twoje posty to prowo = nie warto się nimi przejmować

Ziomek to się nie przejmuj, a widze wszystko co Cie drażni to komentujesz i wchodzisz w dyskusje 😅😅