Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmartwiona89

Białaczka u dziecka

Polecane posty

Witam , jeszcze nigdy nie pisałam  na forach,  ale już nie wiem co mam o wszystkim myśleć.  Zacznę od tego , że mój partner ma syna (10) z poprzedniego związku.  3 miesiące temu miał robiona morfologie.  Strasznie chudl,  pobladl, ogólnie taki z niego niejadek.  Żadnych owoców,  warzyw , mleko, jaki kolwiek nabiał też jest ble . Dodam , że matka chłopca nie za bardzo dba o jego dietę.  Nigdy nie był u lekarza , nie był szczepiony,  okulista , dentysta , po prostu nic . Jak zaczęłam mówić o morfologii dopiero zaczęła w tym kierunku działać.  Niestety wyniki wyszły strasznie słabe.  Znikome ilości żelaza,  organizm produkuje za mało krwinek czerwonych . Do tego dochodzą krwotoki z nosa i uszu . Oslabienie organizmu , senność,  brak apetytu. Jest umówiony na poniedziałek 09.11 w Bydgoszczy na hematologia. Niestety dzisiaj jego stan się pogorszył, cały czas spał i od rana znów krwotoki z nosa , do tego ból zęba.lub dziąsel.  Boję się,  że mały może mieć białaczkę  . Czy mogą to być objawy białaczki?