wera1214 0 Napisano Listopad 5, 2020 Hej jak długo starałyście się o dzidzie po odstawieniu Adaring? Musiałyście może odczekać pewien czas żeby się wszystko unormowało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Listopad 6, 2020 Widzisz to jest tak, że kusimy się na antykoncepcję hormonalną, bo chcemy wyregulować miesiączki, bo wygodnie, bo fajnie. U mnie po odstawieniu powróciły nieregularne krwawienia i żałuję, że dałam się namówić kiedykolwiek na pigułki. Odczekać możesz, ale tak czy inaczej suplementy, kwas foliowy i monitoring cyklu to podstawa. Zobacz sobie takie nakładki są na aparat smartfona, które współgrają z aplikacją w telefonie. Na podstawie poziomu lh w ślinie aplikacja pokazuje termin nadchodzącej owulacji z wyprzedzeniem. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera1214 0 Napisano Listopad 6, 2020 Krążki Adaring mają mniejszą dawkę hormonów. Myślicie że to też wpływa na płodność? Mam zamiar kupić tabletki z kwasem foliowym i zacząć go stosować. 26 listopada kończę stosować krążki. Po 26 muszę odczekać 7 dniową przerwę. Na innym forum pani Doktor twierdzi że organizm po 7 dniowej przerwie wraca do takiego samego stanu jak przed założeniem krążka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AngelSue Napisano Listopad 8, 2020 (edytowany) Ja już nie stosuje antykoncepcji ponad rok i... mam poważne wątpliwości czy jestem płodna. Współżyję z moim partnerem, zupełnie bez zabezpieczenia, on sam ma dzieci z poprzedniego małzenstwa. Ja dzieci nie mam i z nim też nie zaciązyłam, a to nie mój pierwszy partner.. Brałam tabletki kilka lat. Byłam niedawno u gina i mówiła, że pęcherzyki owulacyjne sie pojawiły, ale mam wątpliwości czy w ogóle moge mieć dzieci, chyba musze sie przebadac dokładniej bo jednak chciałabym kiedyś mieć... Co gorsza mam czasem dziwne miesiączki np. trwające tylko dwa dni. Edytowano Listopad 8, 2020 przez AngelSue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 My z partnerem podczas starań o dziecko używaliśmy żelu Prefert, więcej o jego działaniu przeczytasz na naturalnaplodnosc . pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach