Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Moje odczucie na obecne tzw. protesty

Polecane posty

Wszyscy Ormianie i równieśz ja  jestesmy  smutni z tego powodu co sie stało . Arcach stracił wile ziemi ale maamy pkój juz nikt nie benie płakał z powodu straty najbliszych, winc te protesty  wywołane przez opozycje oderwanej od życia ludzi  nie podobaja mi się .  Nie możemy dopusci żeby ci sami ludzie co znisczyli nasz kraj znowu doszli do władzy . Pragne prypmniec że żona premiera załozyła odział wojskowy kobiet którzy pomagali w arcachu , syn premiera też był wczsie wojny w Arcachu . Gdy ci co chca wojny nawet nie odezwali sie przez 41 dni nawet nie wspomogli  finansowo mimo że maja majatki . Nie wim też dlaczego odzywja się teraz i skłucaja naród  który istnije dziki jednosci . Pewne jest jedno żeby nie pokojowa rewolucja 2018   nadal były by łapówki , besprawie dla wyszych swer ,  mieli byśmy coraz mijsz pryrost naturalny i coraz wincej aborcii . To były rzdy republikanskie prypominam też że 2016  byli Republikanie i po wojnie w kazdj wsi był pogreb paru młodch zołnierzy gdy  prezydent Serz Sargsjan  prowadził pryjemne augencje z prezydentami Azerbejdzanu czy Turcii