Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Katecheta

Rekolekcje Adwentowe dla młodzieży

Polecane posty

UWAGA! TE NAUKI REKOLEKCYJNE SĄ DLA MŁODZIEŻY OD 13 DO 18 LAT! 

Wielu z was modli się do Boga ale czy tylko do Boga powinniśmy się modlić? 

Czy tylko Bóg istnieje. Ja 6 grudnia w niedzielę zamierzam zrezygnować ze mszy świętej i zamierzam zamiast tego klękać do medytacji buddyjskiej bo nie samym Bogiem żyje człowiek. W jedynym pokoju zamierzam się modlić do Boga aw drugim pokoju zamierzam modlić się do Buddy i praktykować Buddyzm. Ale pojadę na warsztaty i będę tam używać długopisu z telefonem i zamierzam z wielofunkcyjnego długopisu słuchać mantry hinduskie i modlić się do hinduskich Bogów ale zamiast tego mogę też zrobić jeszcze coś innego czyli stworzyć modlitwy do Józefa Stalina i ich codziennie słuchać. Warto modlić się do Józefa Stalina! Dlatego wy nie kupujcie zwykłych długopisów ale długopisy z telefonem do których można włożyć kartę sim i kartę pamięci 32gb i wymyślać modlitwy do Józefa Stalina bo ten długopis ma dobry dyktafon. Ale tym długopisem wielofunkcyjnym można nagrywać palenie ogniska lub padający deszcz i słuchać nagrania i mówić sobie że jest to msza święta i słuchać godzinę na słuchawkach czyli to jest wtedy stworzona wyjątkowa msza święta bo można jej słuchać na słuchawkach. 

Na kanale serce eony na YouTube jest medytacja wspierająca jelita i można sobie powiedzieć że jest to msza święta do jelit. Czyli warto mieć wiele gadżetów i tylko jeden z nich przeznaczyć na rzeczy dla Boga a resztę na inne rzeczy. Ja mszę św mam w laptopie a głośnik wielofunkcyjny wykorzystuję do słuchania mantry buddyjskiej lub słuchania runy fehuvgdzie śpiewają Fa a ja do tego klękam i klękam również do mantry buddyjskiej. Warto modlić się do wielu rzeczy a nie tylko do Boga. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się