Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katecheta

Rekolekcje Adwentowe dla młodzieży

Polecane posty

UWAGA! TE NAUKI REKOLEKCYJNE SĄ DLA MŁODZIEŻY OD 13 DO 18 LAT! 

Wielu z was modli się do Boga ale czy tylko do Boga powinniśmy się modlić? 

Czy tylko Bóg istnieje. Ja 6 grudnia w niedzielę zamierzam zrezygnować ze mszy świętej i zamierzam zamiast tego klękać do medytacji buddyjskiej bo nie samym Bogiem żyje człowiek. W jedynym pokoju zamierzam się modlić do Boga aw drugim pokoju zamierzam modlić się do Buddy i praktykować Buddyzm. Ale pojadę na warsztaty i będę tam używać długopisu z telefonem i zamierzam z wielofunkcyjnego długopisu słuchać mantry hinduskie i modlić się do hinduskich Bogów ale zamiast tego mogę też zrobić jeszcze coś innego czyli stworzyć modlitwy do Józefa Stalina i ich codziennie słuchać. Warto modlić się do Józefa Stalina! Dlatego wy nie kupujcie zwykłych długopisów ale długopisy z telefonem do których można włożyć kartę sim i kartę pamięci 32gb i wymyślać modlitwy do Józefa Stalina bo ten długopis ma dobry dyktafon. Ale tym długopisem wielofunkcyjnym można nagrywać palenie ogniska lub padający deszcz i słuchać nagrania i mówić sobie że jest to msza święta i słuchać godzinę na słuchawkach czyli to jest wtedy stworzona wyjątkowa msza święta bo można jej słuchać na słuchawkach. 

Na kanale serce eony na YouTube jest medytacja wspierająca jelita i można sobie powiedzieć że jest to msza święta do jelit. Czyli warto mieć wiele gadżetów i tylko jeden z nich przeznaczyć na rzeczy dla Boga a resztę na inne rzeczy. Ja mszę św mam w laptopie a głośnik wielofunkcyjny wykorzystuję do słuchania mantry buddyjskiej lub słuchania runy fehuvgdzie śpiewają Fa a ja do tego klękam i klękam również do mantry buddyjskiej. Warto modlić się do wielu rzeczy a nie tylko do Boga.