Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxfury

zazdrość o byłego partnera dziewczyny

Polecane posty

Witam, jestem ze swoją dziewczyną od kilku miesięcy. Wcześniej moja dziewczyna miała dwóch partnerów( w tym jednego swojego obecnego przyjaciela). Jej przyjaciel jest moim kolegom. Znamy się i lubimy. Gdy mojej dziewczynie przestało się układać ze swoim byłym poszła właśnie do tego przyjaciela. Dochodziło między nimi do zbliżeń, całowania. Później poznaliśmy się ze swoją dziewczyną i od tamtego czasu nie mieli już takiej relacji, tylko czysto koleżeńską. Moja dziewczyna uważa, że to przeszłość i musimy to zostawić za sobą(oczywiście się z tym zgadzam), jednak jest mi z tym bardzo ciężko i nie potrafię sobie z tym poradzić. Boję się, że gdy my będziemy również mieli swoje gorsze momenty sytuacja może się powtórzyć. Dziewczyna ciągle powtarza, że ze mną to coś zupełnie innego niż z jej byłym i nie mogę tego porównywać. Nie wiem jak powinienem się zachować. Kocham ją, ale moje zaufanie teraz znacznie spadło i ciężko mi to przezwyciężyć. Dodam jeszcze, że wcześniej słyszałem już złe rzeczy odnośnie jej przeszłości, co nie ułatwia mi sprawy, tylko ją potęguje. A myśl o tym, że ,,bawiła się” jak sama określa z jednym z moich kolegów kiedyś, a później miała romans z moim kumplem i jej przyjacielem mnie dobija.