Grażyna1987 0 Napisano Grudzień 7, 2020 Hej, w tym roku mąż kazał mi kupić choinkę, zastanawiam się jednak nad drzewkiem z sztucznym śniegiem, takie oszronione. Widziałam piękne drzewka na stronie internetowej świat choinek. Zastanawiam się czy mu się taka spodoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daszynskaw 0 Napisano Grudzień 7, 2020 (edytowany) Ja w tamtym roku kupiłam choinkę na pniu, i tez ma lekko oprószone końce śniegiem. Niestety aktualnie mam małego kotka i musiałam ją umieścić na komodzie, by nie mógł się po niej wspinać Edytowano Grudzień 7, 2020 przez daszynskaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daszynskaw 0 Napisano Grudzień 7, 2020 Ja w tamtym roku kupiłam choinkę na pniu, i tez ma lekko oprószone końce śniegiem. Niestety aktualnie mam małego kotka i musiałam ją umieścić na komodzie, by nie mógł się po niej wspinać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akacja68 0 Napisano Grudzień 13, 2020 My od lat robimy stroik z gałązek znalezionych w lesie. Nie wyobrażam sobie sztucznego drzewka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach