Paparapa 3 Napisano Grudzień 9, 2020 Dziewczyny nie wiem co jest grane . 11 lat temu urodziłam moje jedyne dziecko. Dopiero po dłuższym czasie udało mi się być znowu ciasną (dziecko w dniu porodu było duże i trochę mnie rozciągło.) Ostatnie miesiące jeżeli chodzi o seks były super, ja wszystko czułam, mąż też wszystko czuł. Kilka dni temu nagle coś się stało, zrobiłam się luźna o nikt nie wie o co chodzi. Nie wiem co robić, jaka jest przyczyna . Czy może to być wina tabletek antykoncepcyjnych ? Rozluznilam się tuż przed okresem, teraz jestem już po i nadal to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paparapa 3 Napisano Grudzień 9, 2020 Up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annarita 0 Napisano Grudzień 10, 2020 Może masz niski poziom estrogenu lub osłabienie mięśni związane z wiekiem? Najlepiej zapytaj lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Grudzień 11, 2020 Dziwne, ale jakieś badania diagnostyczne warto zrobić. Czy cykle są okej? Też ważna kontrola, ja używam cyclotestera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach