Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagodziankaaaa

Proszę o szybką odpowiedź ! - Bilans 13 latka.

Polecane posty

Witam.

Otóż mam problem. Niedługo idę na bilans 13 latka i mam pytanie, bo na karcie bilansu jest napisane, że będzie określanie skali Tannera. I mój dylemat brzmi następująco:

Czy mogę odmówić ściągnięcia majtek ?

Wstydzę się i nie chciałbym pokazywać swojego pitoka obcej osobie (lekarce).

Proszę o szybką odpowiedź.

Tak naprawdę to bilans właśnie na tym się opiera. No ale to z rodzicem byś musiał porozmawiać, że się wstydzisz. No chyba nie chcesz robić scen jako trzynastolatek w przychodni zdrowia?

Pozdrawiam!

Dnia 15.12.2020 o 16:37, 481974919491758910 napisał:

W okresie dojrzewania raczej ci nie odpuszczą takiego badania

Może i nie, lecz nie mogą mnie rozebrać na siłę.

18 godzin temu, Jagodziankaaaa napisał:

I jak to wyglądało ?

Nic przyjemnego. Byłem w październiku.  Jak wszedłem do gabinetu to lekarz kazał się rozebrać do majtek,  badanie czyli wzrost waga, wzrok, kręgosłup,  stopy,  ciśnienie,  później pytania głupie: czy polucje mam , wzwód rano czy się masturbuje i czy sperma wypływa( wstyd jak cholera) i później najgorsze kazał ściągnąć majtki i położyć się na brzuchu na łóżku,  ja czerwony że wstydu , powiedział że może zabolec i wsadził mi palca w tyłek i z trzy razy pokręcił nim , bolało . Później kazał się odwrócić na plecy . Ugniatał brzuch później macał jajka , kazał zakaszlec , później skorke ściągnął z małego i patrzył na niego i jeszcze parę razy ściągnął żeby wzwód był , WSTYD masakra . 

7 godzin temu, Dami200815 napisał:

Nic przyjemnego. Byłem w październiku.  Jak wszedłem do gabinetu to lekarz kazał się rozebrać do majtek,  badanie czyli wzrost waga, wzrok, kręgosłup,  stopy,  ciśnienie,  później pytania głupie: czy polucje mam , wzwód rano czy się masturbuje i czy sperma wypływa( wstyd jak cholera) i później najgorsze kazał ściągnąć majtki i położyć się na brzuchu na łóżku,  ja czerwony że wstydu , powiedział że może zabolec i wsadził mi palca w tyłek i z trzy razy pokręcił nim , bolało . Później kazał się odwrócić na plecy . Ugniatał brzuch później macał jajka , kazał zakaszlec , później skorke ściągnął z małego i patrzył na niego i jeszcze parę razy ściągnął żeby wzwód był , WSTYD masakra . 

Zmyślone xD

Dobrze że ja czegoś takiego nie miałem xD, brzmi ochydnie i przerażająco, {korona chyba ocalił}

Dnia 3.03.2021 o 01:43, Nave napisał:

Dobrze że ja czegoś takiego nie miałem xD, brzmi ochydnie i przerażająco, {korona chyba ocalił}

A ja idę jutro, tak się boję...

No i jestem po bilansie. Nic nie zaglądała byłem w majtkach i w skarpetach. To trwało chyba mniej niż 5 minut, a ja tak się bałem ...😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂