Jagodziankaaaa 0 Napisano Grudzień 9, 2020 Witam. Otóż mam problem. Niedługo idę na bilans 13 latka i mam pytanie, bo na karcie bilansu jest napisane, że będzie określanie skali Tannera. I mój dylemat brzmi następująco: Czy mogę odmówić ściągnięcia majtek ? Wstydzę się i nie chciałbym pokazywać swojego pitoka obcej osobie (lekarce). Proszę o szybką odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonimowiec123123 0 Napisano Grudzień 9, 2020 Tak naprawdę to bilans właśnie na tym się opiera. No ale to z rodzicem byś musiał porozmawiać, że się wstydzisz. No chyba nie chcesz robić scen jako trzynastolatek w przychodni zdrowia? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
481974919491758910 0 Napisano Grudzień 15, 2020 W okresie dojrzewania raczej ci nie odpuszczą takiego badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodziankaaaa 0 Napisano Grudzień 16, 2020 Dnia 15.12.2020 o 16:37, 481974919491758910 napisał: W okresie dojrzewania raczej ci nie odpuszczą takiego badania Może i nie, lecz nie mogą mnie rozebrać na siłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dami200815 0 Napisano Grudzień 26, 2020 Hej. Miałem nie dawno bilans na 13 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodziankaaaa 0 Napisano Grudzień 28, 2020 Dnia 26.12.2020 o 19:01, Dami200815 napisał: Hej. Miałem nie dawno bilans na 13 lat I jak to wyglądało ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dami200815 0 Napisano Grudzień 29, 2020 18 godzin temu, Jagodziankaaaa napisał: I jak to wyglądało ? Nic przyjemnego. Byłem w październiku. Jak wszedłem do gabinetu to lekarz kazał się rozebrać do majtek, badanie czyli wzrost waga, wzrok, kręgosłup, stopy, ciśnienie, później pytania głupie: czy polucje mam , wzwód rano czy się masturbuje i czy sperma wypływa( wstyd jak cholera) i później najgorsze kazał ściągnąć majtki i położyć się na brzuchu na łóżku, ja czerwony że wstydu , powiedział że może zabolec i wsadził mi palca w tyłek i z trzy razy pokręcił nim , bolało . Później kazał się odwrócić na plecy . Ugniatał brzuch później macał jajka , kazał zakaszlec , później skorke ściągnął z małego i patrzył na niego i jeszcze parę razy ściągnął żeby wzwód był , WSTYD masakra . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodziankaaaa 0 Napisano Grudzień 29, 2020 7 godzin temu, Dami200815 napisał: Nic przyjemnego. Byłem w październiku. Jak wszedłem do gabinetu to lekarz kazał się rozebrać do majtek, badanie czyli wzrost waga, wzrok, kręgosłup, stopy, ciśnienie, później pytania głupie: czy polucje mam , wzwód rano czy się masturbuje i czy sperma wypływa( wstyd jak cholera) i później najgorsze kazał ściągnąć majtki i położyć się na brzuchu na łóżku, ja czerwony że wstydu , powiedział że może zabolec i wsadził mi palca w tyłek i z trzy razy pokręcił nim , bolało . Później kazał się odwrócić na plecy . Ugniatał brzuch później macał jajka , kazał zakaszlec , później skorke ściągnął z małego i patrzył na niego i jeszcze parę razy ściągnął żeby wzwód był , WSTYD masakra . Zmyślone xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nave 0 Napisano Marzec 3, 2021 Dobrze że ja czegoś takiego nie miałem xD, brzmi ochydnie i przerażająco, {korona chyba ocalił} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam__1983 0 Napisano Kwiecień 6, 2021 Dnia 3.03.2021 o 01:43, Nave napisał: Dobrze że ja czegoś takiego nie miałem xD, brzmi ochydnie i przerażająco, {korona chyba ocalił} A ja idę jutro, tak się boję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodziankaaaa 0 Napisano Kwiecień 6, 2021 5 minut temu, adam__1983 napisał: A ja idę jutro, tak się boję... To ja, nie zauważyłem że piszę z innego konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodziankaaaa 0 Napisano Kwiecień 7, 2021 No i jestem po bilansie. Nic nie zaglądała byłem w majtkach i w skarpetach. To trwało chyba mniej niż 5 minut, a ja tak się bałem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach