Jenkins 841 Napisano Grudzień 12, 2020 oj ten pracuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laadonna 661 Napisano Grudzień 12, 2020 Przecież mówiła że nawet weekendów nie ma wolnych. Przemęczona wstala o 12 a tu od rana znowu praca. Trzeba czytać i kasować. To bardzo męczące. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkins 841 Napisano Grudzień 12, 2020 14 minut temu, uuubejbe napisał: Haha jak to jest, że za każdym razem jak czytam tytuły wątków to wiem o kogo chodzi. Żadnych złudzeń!! ona też wie i usuwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flowerbomb 56 Napisano Grudzień 12, 2020 jaka Szusza napuchnitea przemawia oredzie z lozka. strasznie sie zapuscila. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkins 841 Napisano Grudzień 12, 2020 (edytowany) Widziałyście to ich zdjęcie na na instastory przed domkiem? Jakie zapuchnięte twarze, ewidentnie od przechlania, to po prostu widać (To na moim avatarze, żeby nie zginęło xD) Edytowano Grudzień 12, 2020 przez Jenkins Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena28 84 Napisano Grudzień 12, 2020 Jak wino juz w kieliszkach nie pija tylko w garnkach to nic dziwnego ze opuchneli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melancholic_the_reader 0 Napisano Grudzień 12, 2020 obejrzałam pierwszy raz od baardzo dawna i się zdziwiłam, paznokcie krótkie, włosy krótkie i nie platynowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olamka 1207 Napisano Grudzień 13, 2020 Zlew totalnie bez przypału, stoi na palcach na story ramiona 10 cm wyżej od swojej słońci 🥴 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko robaczywe 727 Napisano Grudzień 13, 2020 6 godzin temu, YoutubowaBalbi napisał: Jest inny wątek jak się nazywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta2307 2 Napisano Luty 4, 2021 A ja ich lubię nie rozumiem dlaczego takie parcie macie na nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esmeralda 2502 Napisano Luty 5, 2021 Jest gdzieś aktualny wątek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gloww 980 Napisano Luty 5, 2021 Dnia 13.12.2020 o 02:54, Olamka napisał: Zlew totalnie bez przypału, stoi na palcach na story ramiona 10 cm wyżej od swojej słońci 🥴 Kompleks małego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esmeralda 2502 Napisano Luty 5, 2021 Ale opóźnienie na kanale filmy z pełni księżyca i tych wielkich mrozów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...obiektywnie 1409 Napisano Luty 5, 2021 5 minut temu, esmeralda napisał: Ale opóźnienie na kanale filmy z pełni księżyca i tych wielkich mrozów. za duzo chlali I nie mysleli o kanale, mieli swoj kanal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach