anulka0916 0 Napisano Grudzień 15, 2020 Cześć wszystkim! Szukam dobrego serum nawilżającego na prezent dla siostry :) Ma 21 lat, cerę lekko wrażliwą ze skłonnością do wyprysków. Chciałabym jej kupić dobre serum nawilżające, ponieważ chyba tylko tego kosmetyku jeszcze nie ma w swojej kolekcji, a wiem, że bardzo by się jej przydał. Chciałabym wydać tak do 170 zł. Będę wdzięczna za każdą pomoc :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jedica 0 Napisano Grudzień 15, 2020 Proszę sobie zajrzeć na grupę mają super produkty https://www.facebook.com/groups/667024180660640/?ref=share Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano 8 Lipiec Super serum mam z Bielendy, linia z nasyconym ozonem olejkiem Skin O3 Zone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adela2115 0 Napisano 15 Lipiec Ja od jakiegoś czasu używam serum nawilżające od MIZON i moja twarz nigdy nie była tak nawilżona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yuyuyuyuy 0 Napisano 1 Sierpień Dziewczyny, chciałam się z Wami podzielić moim odkryciem! Całkiem przypadkiem trafiłam na produkt, który naprawdę rozjaśnia przebarwienia i wygładza zmarszki , i to za jedyne 24,90 zł w Konopnej Farmacji! Jak do tego doszło? Miałam mały wypadek – spora kropla tłuszczu prysnęła mi w twarz. Na jednym z forów ktoś polecał krem na oparzenia, aby uniknąć blizn, więc postanowiłam spróbować. Kupiłam i stosowałam ten krem, ale zauważyłam coś niesamowitego – tzw. plamy starcze również zaczęły znikać zmarszczki też! Dlatego polecam Wam ten tani sposób na pozbycie się plam starczych – krem na blizny po oparzeniach Editt. Ma świetny skład, w tym wyciąg z cebuli, wyciąg z aceroli, aloes i masło shea. Możecie go bez problemu dostać w Konopnej Farmacji Poznań też online . Doczytałam że cebula Stymuluje produkcję kolagenu dlatego Składniki obecne w cebuli zaczeły stymulować jego produkcję w mojej skórze na twarzy , co pomogło wygładzić zmarszczki Spróbujcie same i przekonajcie się, jak skuteczny może być ten krem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach