Ksanta 0 Napisano Grudzień 19, 2020 Poznaliśmy się w pracy, w zasadzie bardziej podczas dojazdów do niej. Pracowaliśmy razem prawie 4 lata, po czym zwolniłam się. Już wtedy rozmawialiśmy dość sporo, w zasadzie był jedyną osobą, z którą utrzymywałam kontakt po pracy. Po jakimś czasie zwolniłam się, ale nadal byliśmy w kontakcie i nawet jeździliśmy razem na wakacje. Potem znowu on się zwolnił, wyprowadził do Warszawy. Po pewnym czasie sama dostałam pracę w Warszawie i zaproponował mi wspólne zamieszkanie. Dziś mamy po 30 pare lat, mieszkamy razem, jemy razem śniadanie, gotujemy itd. Ale nawet nie jesteśmy parą! Czasami ja gdzieś pójdę na randkę, czasami on, ale nic z tego nie wychodzi. Kurcze, dziwna sytuacja, on kiedyś mnie podrywał, ale byłam wtedy po rozstaniu i byłam dla niego oziębła. Ale teraz może warto by spróbować. Jak go przekonać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Grudzień 19, 2020 Bzykacie się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach