syllukwik 4 Napisano Grudzień 20, 2020 Witam mam pytanie czy jest tu ktoś kto zaje egzamin z opiekunki dziecięcej w styczniu 2021? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika.b 1 Napisano Grudzień 29, 2020 Ja, kiedy masz egzamin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 1, 2021 U nas pisemny 12.01 A praktyczny 27.01. A Ty kiedy masz i skąd jesteś:? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika.b 1 Napisano Styczeń 10, 2021 Pisemny też 12 stycznia, praktyczny 26, Rzeszów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malvaa 0 Napisano Styczeń 11, 2021 Monika.b slyszalysmy że na praktycznym jako ćwiczenie ma być toaleta twarzy . Liczymy że też zechcesz się z nami podzielić co było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika.b 1 Napisano Styczeń 11, 2021 Malvaa dzięki za informację. Jak już będę po to chętnie się podzielę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 12, 2021 Monia będziemy mega wdzięczni do końca życia Swoją drogą dziewczyny które zdają odzywajcie sie im będzie nas więcej tym większe szanse że pomożemy sobie nawzajem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malvaa 0 Napisano Styczeń 12, 2021 13 godzin temu, Monika.b napisał: Malvaa dzięki za informację. Jak już będę po to chętnie się podzielę Super , będzie nam bardzo miło ! Dziś jeśli ktoś zdaje teorię, to życzę powodzenia! dajcie znać jak Wam poszlo. Powodzenia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 12, 2021 Nie da się ukryć że wcale test nie był łatwy w porównaniu z poprzednimi latami.... Ale jestem dobrej myśli teraz część trudniejsza praktyczna dlatego liczę dziewczyny na współpracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia2303 2 Napisano Styczeń 15, 2021 Czy któraś z was ma może szybciej niż 26 stycznia egzmian praktyczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina.cz.wp.pl@wp.pl 1 Napisano Styczeń 15, 2021 Ja tez mam praktyczny 27 stycznia 2021 Włocławek kuj pom,dziewczynki czy ktoś ma prędzej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akinom465ccc 0 Napisano Styczeń 18, 2021 Hej dziewczyny kiedy macie egzamin praktyczny????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akinom465ccc 0 Napisano Styczeń 18, 2021 Ja mam 27 stycznia czy ktoś ma wcześniej???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 19, 2021 Hej jai też mam 27 ale są tu też dziewczyny co mają 26 i czekają na tych co mają wcześniej bo ponoć praktyczne zaczynają się od 24.01 dlatego tak ważne jest aby nas tu było jak najwięcej i abyśmy mogły sobie pomoc wzajemnie Dziewczyny dajcie znać co było zwłaszcza w części opisowej na praktycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agu81 6 Napisano Styczeń 19, 2021 Hej. Ja mam praktyczny 25 o godz 9. Najgorsze jest to że zupełnie nie wiem czego się spodziewać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agu81 6 Napisano Styczeń 19, 2021 Nikt nie ma 24? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 19, 2021 Agus jeśli chodzi o część praktyczna są przecieki że prawdopodobnie toaleta twarzy tylko pytanie co w części opisowej Jak będziesz po mamy nadzieję że się z nami podzielisz będzieny mega wdzięczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia2303 2 Napisano Styczeń 19, 2021 Agu81 mam nadzieję że podzielisz się z nami co było w części opisowej będziemy dozgonnie wdzięczni 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agu81 6 Napisano Styczeń 20, 2021 Dziewczyny jasne że się podzielę, możecie na mnie liczyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 20, 2021 Może jeszcze ktoś się odezwie kto ma przed Tobą Trzymamy kciuki i czekamy na wieści od ciebie po egzaminie z góry mega ci już dziękuję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agu81 6 Napisano Styczeń 22, 2021 Nikt się nie odzywa kto ma egzamin 24, chyba będę pierwsza miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia2303 2 Napisano Styczeń 22, 2021 20 minut temu, Agu81 napisał: Nikt się nie odzywa kto ma egzamin 24, chyba będę pierwsza miała jest niestety opcja ze nikt bo to jest niedziela wiec raczej egzaminow w niedziele nie robią 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 22, 2021 Nadzieja umiera ostatnia więc może jeszcze się ktoś dołączy A jeśli nie to Będziemy mocno Agu81 za Ciebie trzymać kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malvaa 0 Napisano Styczeń 24, 2021 Życzymy powodzenia zdającym jutro dziewczyna ! Trzymamy mocno kciuki ! ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agu81 6 Napisano Styczeń 24, 2021 Praktyczne : chłopiec 1 rok i 9 m-cy problem z układem moczowym trzeba zmienić pampersa na pieluchę tetrową , przemyć pupę i siurdaczka solą fizjologiczna Opisowe : 1.Zalecenia dla rodzica związane z prowadzeniem treningu czystości dla małego dziecka tego chłopca. 2. Zapobieganie zakażenia układu moczowego u małego dziecka 3.obliczamy : dzień żywieniowy dla tego chłopca 1 rok i 9 m-cy ( węglowodany , białka , tłuszcze ,i cukry ) chłopiec waży 15 kg . Narazie tyle druga koleżanka ma o 14 więc uzupełni info . Jak coś to napiszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 24, 2021 Agu81 dzięki piękne jak będziesz coś jeszcze wiedziała daj znać. A jak byś jutro po coś sobie jeszcze przypomniała to będziemy wdzięczne jak napiszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia2303 2 Napisano Styczeń 24, 2021 2 godziny temu, Agu81 napisał: Praktyczne : chłopiec 1 rok i 9 m-cy problem z układem moczowym trzeba zmienić pampersa na pieluchę tetrową , przemyć pupę i siurdaczka solą fizjologiczna Opisowe : 1.Zalecenia dla rodzica związane z prowadzeniem treningu czystości dla małego dziecka tego chłopca. 2. Zapobieganie zakażenia układu moczowego u małego dziecka 3.obliczamy : dzień żywieniowy dla tego chłopca 1 rok i 9 m-cy ( węglowodany , białka , tłuszcze ,i cukry ) chłopiec waży 15 kg . Narazie tyle druga koleżanka ma o 14 więc uzupełni info . Jak coś to napiszę a te dane z węglowodanami itp były jakoś podane? bo skąd mamy wiedziec jakie powinny być 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agu81 6 Napisano Styczeń 24, 2021 Nic na razie więcej nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina.cz.wp.pl@wp.pl 1 Napisano Styczeń 24, 2021 Dnia 15.01.2021 o 10:52, Asia2303 napisał: Czy podacie pokolei schemat postepowania zad praktycznego od czego zacząć ile razy rękawiczki zmienic,Czy wlewac wodę do przemycia pupy? czy tetrowke trzeba bylo zmieniać wraz z dzieckiem czy dopiero później przeniesc dziecko na pueluszke? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola01 1 Napisano Styczeń 24, 2021 6 godzin temu, Asia2303 napisał: a te dane z węglowodanami itp były jakoś podane? bo skąd mamy wiedziec jakie powinny być Czy któraś z was jest w stanie podać jakieś wskazówki jak rozwiązać to zadanie 3 . ? Z góry dziękuję za pomoc. Ja mam egzamin we wtorek ale jutro pisze znajoma wiec postaram się podać jakieś info. Pozdarwiam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach