AnkaAnka 0 Napisano Grudzień 21, 2020 Niedługo święta i odwiedzi nas mój starszy brat. Chciałabym mu powiedzieć o tym, że jestem lesbijką, ale nie wiem jak, nikt jeszcze o tym nie wie Pomocy, jak wy byście to zrobili/zrobiły na moim miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 22, 2020 A czemu chcesz o tym powiedzieć akurat bratu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnkaAnka 0 Napisano Grudzień 22, 2020 3 godziny temu, Bluegrey napisał: A czemu chcesz o tym powiedzieć akurat bratu? Bo z nim mam najlepszy kontakt, i wydaje mi się że jest najbardziej wyrozumiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Grudzień 30, 2020 Dnia 21.12.2020 o 21:58, AnkaAnka napisał: Niedługo święta i odwiedzi nas mój starszy brat. Chciałabym mu powiedzieć o tym, że jestem lesbijką, ale nie wiem jak, nikt jeszcze o tym nie wie Pomocy, jak wy byście to zrobili/zrobiły na moim miejscu Normalnie , powiedz że chcesz z nim porozmawiać i mu to powiedz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Grudzień 31, 2020 a skad wiesz ze jestes lezbijka bo jezeli podobaja ci sie kobiety to nie znaczy ze jestes lezbijka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kassandra 0 Napisano Styczeń 9, 2021 Możesz być bi, chyba, że już na 100%wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach