Kwiatuszek321 1 Napisano Grudzień 28, 2020 Cześć. Mam do Was ważne pytanie. Moja suczka ma wirusa parwowirusa i kompletnie nie śpi w nocy jak i dzień czy to normalne? Dodam że m 7 miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasurowo 3 Napisano Grudzień 28, 2020 A byłaś u weta i leczysz pieska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek321 1 Napisano Grudzień 29, 2020 ma trzy psy z jednego miotu. W 26 odeszła ode mnie Bianka, wczorajszej nocy Nuka a dziś prawdopodobnie zostanie przeprowadzona eutanazja Jackiego bo umiera nie ma ratunku. I jakim prawem kobieto smiesz pisać że prowo? Nigdy nie doświadczysz tego co ja przechodzę te psiakai to moje malutkie dzieci. Szykam każdej informacji i pomocy by móc uratować je a parowiroza jest tak bardzo agresywna w ich przypadku że najwiecej dni przeżycia to 3!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek321 1 Napisano Grudzień 29, 2020 mam trzy psy* miałam 5. Jednego wziął brat, matke maltanczyk ukradli mi a te niewinne istatka umieraja na moich oczach, urodziły sie na moich i odchodzą.... jestem tak bardzi załamana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lara Antipowa 9 Napisano Grudzień 29, 2020 miałam coś napisać, ale nawet mi się nie chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach