Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Blak Jack

Depilacja laserem

Polecane posty

Takie pytanie z ciekawości. Chciałbym wiedzieć jak wygląda depilacja laserowa całego ciała. Jestem facetem, ale chodzi o kobietę. Domyślam się że trzeba być nago, ale okolice łonowe chyba jak na fotelu ginekologicznym?
I czy byście zdecydowały (jeżeli by była taka potrzeba) na taki zabieg u szwagierki. Dodam że za friko. 

Edytowano przez Blak Jack

Hej, ja akurat wykonywałam zabieg depilacji diodowym laserem Vectus w SCM estetic. Zabieg nie jest jakoś szczególnie skomplikowany, trwa krótko (koło 15-30 minut), tylko trzeba go powtarzać kilka razy co 8-10 tygodni. Przed zabiegiem nie wolno się depilować przez miesiąc, a podczas samego zabiegu wykorzystuje się różne końcówki – zależnie od powierzchni, którą depilujemy. Przed samym zabiegiem urządzenie mierzy poziom melaniny i sam dobiera parametry do jak najlepszego wykonania zabiegu. Brzmi skomplikowanie, ale w gruncie rzeczy takie nie jest :). Kluczowe wydaje mi się jednak wykonywanie go pod okiem dobrych specjalistów, bo inaczej można się nabawić problemów. W końcu mimo wszystko ingerujemy w ciało…

Edytowano przez MartaPkt
błąd w tekście

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować