Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

submissive_boy

Najbardziej upokarzające rzeczy jakie zrobiliście.

Polecane posty

Hej. 
Zapraszam do wypowiedzenia się w tym temacie osoby, którym podoba się erotyczne upokorzenie. Jakie najbardziej odjechane rzeczy zrobiliście aby zaspokoić swój fetysz? 

Ja pojechałem kiedyś pociągiem 60 km do dziewczyny, z którą pisałem przez Internet kilka dni tylko po to aby wylizać jej pupę. To był mój pierwszy raz z lizaniem tyłka i nie wiedziałem czy tego naprawdę chce ale ona była tak dominująca, że nie potrafiłem się przeciwstawić. Jakoś nigdy nie myślałem o tym, że pupa ma swój specyficzny smak. Pamiętam, że gdy go poczułem byłem strasznie zmieszany. Po tym jak jej wylizałem pupę kazała mi wracać do siebie. Poprosiłem o możliwość skorzystania z łazienki aby popłukać usta ponieważ drogę powrotną miałem odbyć też pociągiem. Dziewczyna się na to zgodziła ale potem rzeczywiście musiałem sobie już pójść. W drodze powrotnej do domu byłem tak napalony, że myślałem, ze zwariuje. Nie pamiętam żadnego widoku z za okna bo cały czas skupiałem się na tym co się działo wcześniej. 

Podzielcie się proszę swoimi historiami. Wiem, że upokorzenie  dla każdego pojęcie upokorzenia jest indywidualne ale tutaj chodzi o upokarzające w Waszym odczuciu. 

Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wieczoru 
Submissive Boy 

My się kiedyś tak bawiliśmy, że pozwoliłam się związać nago i siedziałam po środku pokoju w czasie kiedy mój chłopak i jego koledzy się na mnie patrzyli i spuszczali... Mega podniecające. A jak już nie mogłam wytrzymać i musiałam dość to związali mi ręce z tyłu, zawiązali oczy, kazali wyjść przed dom i siedzieć na takim plastikowym krześle na wibratorze i w ten sposób doszłam, na oczach kierowców którzy akurat tedy przejeżdżali

17 minut temu, Adelinaa18 napisał:

My się kiedyś tak bawiliśmy, że pozwoliłam się związać nago i siedziałam po środku pokoju w czasie kiedy mój chłopak i jego koledzy się na mnie patrzyli i spuszczali... 

Mega. Wyobrażam sobie jakie to musiało być dla Ciebie poniżające i bardzo mi się to podoba. Znałaś się z jego kolegami wcześniej czy byli Tobie obcy ? Kierowcy w samochodzie też musieli mieć miły widok.