julix2002 0 Napisano Grudzień 29, 2020 Witam mam pytanie spoznial mi się okres i poszłam do ginekologa okazało się że to torbiel na jajniku , czy lekarz mógł pomylić torbiel z wczesną ciaza ? Czy torbiel mógł zakryć ciążę? Dodam ze mam objawy ciąży, powiększone piersi oraz obwód brzucha, wzmożony apetyt . Kolejna wizytę mam 7 stycznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Grudzień 29, 2020 7 minut temu, julix2002 napisał: Witam mam pytanie spoznial mi się okres i poszłam do ginekologa okazało się że to torbiel na jajniku , czy lekarz mógł pomylić torbiel z wczesną ciaza ? Czy torbiel mógł zakryć ciążę? Dodam ze mam objawy ciąży, powiększone piersi oraz obwód brzucha, wzmożony apetyt . Kolejna wizytę mam 7 stycznia. Po świętach to i ja mam powiększony obwód brzuch, a i apetyt też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julix2002 0 Napisano Grudzień 29, 2020 Pisałam też już wcześniej na ten temat także .. mam tak od kilku tygodni nie tylko po świętach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Grudzień 29, 2020 13 minut temu, julix2002 napisał: Pisałam też już wcześniej na ten temat także .. mam tak od kilku tygodni nie tylko po świętach Udaj sie do innego gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ultra0violet 148 Napisano Grudzień 29, 2020 kyrie elejson kup test to sie dowiesz, ale lekarz w takich akurat sprawach to sie nie myli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach