Kasandra001 0 Napisano Styczeń 1, 2021 Czemu usuneliscie mój temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 1, 2021 Poczytaj w moim " Nie rozumiesz , jeśli ktoś chce na PW to ja będę rozmawiał na PW , bo jak tu rozwinęły się jakieś fajne normalne tematy to ktoś złośliwie kasuje , a tematy z dupy wyjęte i skrajnie ...ne wiszą i wiszą " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasandra001 0 Napisano Styczeń 1, 2021 Przed chwilą, markus 2137 napisał: bo był pojeeebany No może i był ...any. Co to zakupią cenzura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasandra001 0 Napisano Styczeń 1, 2021 Zdjęcia jakiś małolat z ... na wieszchu pokazują a mój usuwają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 1, 2021 3 minuty temu, FanNaturyzmu napisał: Poczytaj w moim " Nie rozumiesz , jeśli ktoś chce na PW to ja będę rozmawiał na PW , bo jak tu rozwinęły się jakieś fajne normalne tematy to ktoś złośliwie kasuje , a tematy z dupy wyjęte i skrajnie ...ne wiszą i wiszą " One nadają charakteru temu miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 1, 2021 Przed chwilą, FanNaturyzmu napisał: One nadają charakteru temu miejscu To bardzo marny charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 1, 2021 Tak to wygląda , tematy z dupy wyjęte , śmieciowe czy ...ane wiszą i wiszą , koleś mi piszę że one nadaja harakter temu miejscu , porażka w myśleniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 1, 2021 Ten? https://f.kafeteria.pl/temat-7723904-musze-z-kims-pogadac/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach