Asia2303 2 Napisano Styczeń 3, 2021 Cześć! Czy jest ktoś tutaj kto podchodzi do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie z opiekunki dziecięcej z części praktycznej? Kiedy macie terminy ja mam 26 stycznia czy ktoś ma wcześniej? Dajcie znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malvaa 0 Napisano Styczeń 4, 2021 Hej ! Ja mam 27 stycznia Może będziesz się chciała podzielić tym co bedzie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika.b 1 Napisano Styczeń 10, 2021 Ja też mam 26 stycznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 11, 2021 Dziewczyny na praktycznym prawdopodobnie ma być toaleta twarzy..... piszcie jak będziecie wiedziały co w części pisemnej z paraktcznego te co mają wcześniej niż 27.01 będę mega wdzięczna Też się podzielcie i trzymam kciuki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia2303 2 Napisano Styczeń 13, 2021 Ojej dziękuję za tą informacje, bo nie wiedziałam za co się wziąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syllukwik 4 Napisano Styczeń 14, 2021 Nie ma za co Asiu mam nadzieję że może i ty się podzielisz jak będziesz po egzaminie i napiszesz co było w części pisemnej itd Trzeba sobie pomagać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach