TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 4, 2021 Czy to forum nie powinno się zgłosić na komendę? A może tu jskis stalker grasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 4, 2021 I co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 4, 2021 Przed chwilą, SidheSantee napisał: znacz w sense ze przemcio? No pytam wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 4, 2021 Stalker to jednak stulejarz jedynie A mnie zastanawia czemu wczoraj żadnej chętnej loszki nie było do masowanko mnie po pleckach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 4, 2021 1 minutę temu, akimuszki napisał: Stalker to jednak stulejarz jedynie A mnie zastanawia czemu wczoraj żadnej chętnej loszki nie było do masowanko mnie po pleckach A skąd ja mogę wiedzieć? Spały wszystkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach