Aneciak20 0 Napisano Styczeń 5, 2021 Witam ostatnio miałam swój pierwszy raz z chłopakiem. Od września biorę codziennie tabletki antykoncepcyjne ze względów zdrowotnych i nie mam okresu od tamtego czasu. Kilka dni przed stosunkiem opuściłam 1 lub 2 tabletki już nie pamiętam, przez kolejne 4/3 dni przyjmowałam je tak jak zwykle. Odbył się stosunek, przed samym stosunkiem wziełam tabletkę a partner miał prezerwatywę. Stosunek był bolesny i bardzo przerywany. Chłopak wcale nie doszedł (nie było wytrysku) Czy jest możliwość zajścia w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Styczeń 5, 2021 Wątpliwa, no po coś ta prezerwatywa była, a jak stosunek przerywany, to tym bardziej. Może wejdź na stronkę Naturalna Płodność i tam się zapoznaj z artykułami, uspokoisz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona15 9 Napisano Styczeń 7, 2021 Jeśli nie doszło do wytrysku to ciąża jest niemożliwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach