Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
vodka81

Wizyta u lekarza endokrynologa

Polecane posty

Witam, mam pytania odnośnie tego, jak to jest z endokrynologiem.
Mam 16 lat, jestem mężczyzną i mam pełno chorób. Ostatnio wyszło na to, że jest szansa że mam problemy z dorastaniem. A konkretnie zaburzenia hormonalne. Byłem ostatnio na wizycie u pani doktor endokrynolog, sprawdziła mi ciśnienie, zrobiła rozeznanie, mały wywiad, potem wyprosiła mamę i kazała mi ściągnąć spodnie i majtki. No to ściągnałem, spytała się czy może dotknąć. Powiedziałem że pewnie, i zaczęła badać moje jądra. I po wizycie dała mi skierowanie do dziecięcego endokrynologa, bo ona takowym nie jest. I stąd moje zapytanie, jak to jest z tym endokrynologiem. Czytam teraz o tych badaniach na internecie, i nigdzie nie znalazłem informacji że endokrynolog robi takie badanie jąder. Pytała się też czy włosy mi rosną na twarzy, pod pachami i tam na dole. Czy jak pójdę do endokrynologa dziecięcego to też będzie robił takie badania? Nie chodzi o to że się wstydzę, jednak bardzo mnie to zastanawia, na internecie nic takiego nie znalazłem, żeby ktoś miał podobnie. Czy każdy endokrynolog zagląda w majtki? Miałem już kilka razy zrobione takie badania, ale to jak byłem dzieckiem małym, i za bardzo nie wiedziałem o co chodzi. Proszę o odpowiedzi i pozdrawiam 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się