Ann94Sl 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Witam, jestem tu nowa jeśli w złym dziale proszę o poprawienie. Kilka lat temu staraliśmy się z mężem o dziecko, leczyliśmy się i nic z tego nie wyszło. Teraz spóźnia mi się okres.. przez zawirowania świąteczne zupełnie tego nie zauważyłam. Ogólnie czekam na okres bo mam iść do szpitala. Czy któraś z was miała coś takiego? Cykle zwykle 32-35 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domcia133 0 Napisano Styczeń 8, 2021 Jeśli miałaś sporo stresu ostatnio to może przez to. Zrób test, idź do ginekologa i nie stresuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Styczeń 13, 2021 Beta hcg do zrobienia i tyle w temacie, chyba że krwawienie wystąpiło... Zawsze dobrym rozwiązaniem jest robienie testów owulacyjnych, osobiście uważam, że najlepiej mieć tester owu na ślinę i ten poziom lh kontrolować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Styczeń 23, 2021 jak tam okres powrócił? mojej koleżance przy staraniach o dziecko pomocny byl tester owulacyjny afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Styczeń 23, 2021 Wyjaśniło się? Przy planowaniu dziecka warto zaopatrzyć się w domowy monitoring cyklu, gdzie wszystko się zapisuje i mozna te zapisy pokazywać gin na wizytach. Ja kiedyś mialam taki komputer cyklu, chyba niemieckiej marki, byłam zadowolona, ale dałam kuzynce później, bo jej bardziej był potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach