FZ_l7593 0 Napisano Styczeń 10, 2021 Mam 17 lat a do tego mam również pytanie natury egzystencjalnej: gdzie szukać chłopaka będąc gejem? .----. Z grindera korzystają albo emeryci albo osoby mieszkające w innym układzie planetarnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Styczeń 10, 2021 Ja bym na Twoim miejscu zmienił towarzystwo na bardziej przychylne tego typu znajomościom. Jeśli nie masz możliwości, oprócz grindera masz też tindera. Młody jeszcze jesteś, a w klubach raczej nie radzę szukać. W dodatku muszę Cię zmartwić, że na portalach dłuższa znajomość raczej nie wypala. Kolejną opcją jest queer.pl, chociaż mało popularne. Jeśli mieszkasz na jakimś wypiz’dowiu, nie masz znajomych tego pokroju to trochę lipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 10, 2021 2 godziny temu, FZ_l7593 napisał: Mam 17 lat a do tego mam również pytanie natury egzystencjalnej: gdzie szukać chłopaka będąc gejem? .----. Z grindera korzystają albo emeryci albo osoby mieszkające w innym układzie planetarnym. Czat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach