Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naciales

Kłucie w ciazy

Polecane posty

Hejka dziewczyny potrzebuje porady bo juz nie wiem co robić jestem aktualnie w 14+6 tc i mam strasznie kłucie w podbrzuszu po prawej stronie  tam gdzie jest dzidzius. Martwie sie czy to normalne dopiero mam wizytę w czwartek. Pomocy 

Moga to byc wiezadla macicy.pamietam z mojej ciazy jak mnie bolaly. Ale lekarzem nie jestem i radze skonsultowac to z lekarzem.pozdrawiam.

2 godziny temu, Natalia_D napisał:

Moga to byc wiezadla macicy.pamietam z mojej ciazy jak mnie bolaly. Ale lekarzem nie jestem i radze skonsultowac to z lekarzem.pozdrawiam.

No dziękuje bardzo narazie przeszło. Wiec mam nadzieje ze to nic poważnego 😊

8 minut temu, Naciales napisał:

No dziękuje bardzo narazie przeszło. Wiec mam nadzieje ze to nic poważnego 😊

Trzymam kciuki 🤗

Ja zauważyłam niestety jasno brązowy śluz przy podcieraniu 😞 jutro lecę do ginekologa przy okazji powiem mu o tym 😞. Mam nadzieję że to nic poważnego

Dnia 13.01.2021 o 20:42, Gratkaa napisał:

Ja zauważyłam niestety jasno brązowy śluz przy podcieraniu 😞 jutro lecę do ginekologa przy okazji powiem mu o tym 😞. Mam nadzieję że to nic poważnego

I jak wszystko porządku?  😊

11 godzin temu, Naciales napisał:

I jak wszystko porządku?  😊

Tak wszystko w porządku ale powiedział bym się lepiej nie przekraczała i więcej odpoczywać mam.

10 godzin temu, Gratkaa napisał:

Tak wszystko w porządku ale powiedział bym się lepiej nie przekraczała i więcej odpoczywać mam.

No to super lez i odpoczywaj dużo napewno będzie wszystko dobrze 😊 Ja mialam w 6 tc krwawienie i miałam krwiaka ale no wszystko juz ok zero śladu po nim dzidzia rośnie. Chyba po woli ja czuje mam takie smyrniecia od środka no chyba ze  mi sie uroiło cos 🤣😂😂

10 godzin temu, Naciales napisał:

No to super lez i odpoczywaj dużo napewno będzie wszystko dobrze 😊 Ja mialam w 6 tc krwawienie i miałam krwiaka ale no wszystko juz ok zero śladu po nim dzidzia rośnie. Chyba po woli ja czuje mam takie smyrniecia od środka no chyba ze  mi sie uroiło cos 🤣😂😂

Jak cię dzidzi smyra od środka 😂 to mało prawdopodobne by ci coś się uroiło 😂 pamiętam jak czytałam na poprzednim temacie że miałaś objawy ciążowe i też mówiłaś że ci się coś wydaję więc myślę że i teraz tak myślisz a coś może być na rzeczy 😂

1 godzinę temu, Gratkaa napisał:

Jak cię dzidzi smyra od środka 😂 to mało prawdopodobne by ci coś się uroiło 😂 pamiętam jak czytałam na poprzednim temacie że miałaś objawy ciążowe i też mówiłaś że ci się coś wydaję więc myślę że i teraz tak myślisz a coś może być na rzeczy 😂

Hahah no cos w tym jest 🤣😂😂😂. No lekarz mi mówił że mogę szybko czuć dzidzie bo mam na tylniej ścianie łożysko po za tym chudziutka jestem. 😀😀 Ale no powiem ze bardzo dziwne uczucie 😅😅😅

4 minuty temu, Naciales napisał:

Hahah no cos w tym jest 🤣😂😂😂. No lekarz mi mówił że mogę szybko czuć dzidzie bo mam na tylniej ścianie łożysko po za tym chudziutka jestem. 😀😀 Ale no powiem ze bardzo dziwne uczucie 😅😅😅

Hehe bardzo dziwne ale też fascynujące zapewne 😂😅

54 minuty temu, Gratkaa napisał:

Hehe bardzo dziwne ale też fascynujące zapewne 😂😅

Hahah otóż to  a ty juz który tyg ? 

6 godzin temu, Naciales napisał:

Hahah otóż to  a ty juz który tyg ? 

Ja 8