aule 0 Napisano Styczeń 16, 2021 Jakiś czas temu została poproszona przez koleżankę o świadkowanie. Nie byłam z tego powodu zadowolona, jednak zgodziłam się z powodu ogromnej sympatii do koleżanki. Muszę dodać, że jestem samotną 25 latką, nie mam nikogo o czym koleżanka bardzo dobrze wie. Zaproponowała, żebym dla towarzystwa wzięła sobie koleżankę na to wesele. Świadek będzie z narzeczoną, a ja wybieram się sama. Zastanawiam się czy bardzo będzie rzucało się w oczy to, że będę sama, jak to będzie wyglądało itp. Uprzedzam pytania: Nie nie mam żadnego kolegi do towarzystwa, wszyscy znajomi już w związkach, nie klasnę i nie wytrzasnę nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano Styczeń 16, 2021 (edytowany) W sumie jak już się zadeklarowałaś to cóż więcej Ci pozostaje, możesz pójść sama albo faktycznie zaproś kogoś tak dla towarzystwa... Edytowano Styczeń 16, 2021 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aule 0 Napisano Styczeń 16, 2021 2 minuty temu, marawstala napisał: W sumie jak już się zadeklarowałaś to cóż więcej Ci pozostaje, możesz pójść sama albo faktycznie zaproś kogoś tak dla towarzystwa... Wyjścia już nie mam, ale czym bliżej wesela tym bardziej się tym stresuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano Styczeń 16, 2021 3 minuty temu, aule napisał: Wyjścia już nie mam, ale czym bliżej wesela tym bardziej się tym stresuję. Wierzę .) może jednak zaproś kogoś wtedy będzie Ci raźniej no chyba, że będzie tam więcej osób które już znasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiakasia123 6 Napisano Styczeń 19, 2021 Sytuacja idealna wręcz dla singla! Świadkowanie. Dużo czasu spędzisz w towarzystwie świadka. Nie wiem czym tu się stresować. Bardzo dziwne przekonanie, że zawsze trzeba iść Z KIMŚ, myślałam, że to już przeżytek. Dwa razy poszłam z ,,byle kim" bo nie miałam z kim. I wiesz co? Nigdy nie najadłam się tyle wstydu co wtedy. Dramat. Po tych sytuacjach zmieniłam myślenie, zwłaszcza, że coraz więcej osób przychodzi sama na różnego rodzaju uroczystości. Trzeba żyć w zgodzie ze sobą, uśmiech i głowa do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Styczeń 20, 2021 Dość skompikowana sytuacja. Można kogoś jeszcze szukać, po prostu...dla towarzystwa. Pewnie że sama możesz pójść to nic takiego Chodzi o to żeby umilić sobie pobyt na czas wesela Powodzonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aule 0 Napisano Styczeń 20, 2021 Dnia 19.01.2021 o 12:39, kasiakasia123 napisał: Sytuacja idealna wręcz dla singla! Świadkowanie. Dużo czasu spędzisz w towarzystwie świadka. Nie wiem czym tu się stresować. Bardzo dziwne przekonanie, że zawsze trzeba iść Z KIMŚ, myślałam, że to już przeżytek. Dwa razy poszłam z ,,byle kim" bo nie miałam z kim. I wiesz co? Nigdy nie najadłam się tyle wstydu co wtedy. Dramat. Po tych sytuacjach zmieniłam myślenie, zwłaszcza, że coraz więcej osób przychodzi sama na różnego rodzaju uroczystości. Trzeba żyć w zgodzie ze sobą, uśmiech i głowa do góry Oby tak było. Dziękuję za słowa otuchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aule 0 Napisano Styczeń 20, 2021 3 godziny temu, monikapp25 napisał: Dość skompikowana sytuacja. Można kogoś jeszcze szukać, po prostu...dla towarzystwa. Pewnie że sama możesz pójść to nic takiego Chodzi o to żeby umilić sobie pobyt na czas wesela Powodzonka Właśnie też się boję, że będę siedziała jak kołek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiolkaKoz 0 Napisano Styczeń 21, 2021 Oczywiście, że tak. Nikt Ci nie rozkaże, natomiast z drugiej strony było by raźniej i milej w towarzystwie. Jeśli nie masz kolegi to na siłę nie ma co szukać, takie moje skromne zdanie. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolka_ 0 Napisano Styczeń 25, 2021 Na siłę nie szukaj kochana, idź sama i baw się dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joalitas 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Oczywiście, że możesz iść sama! Moim zdaniem nie ma żadnego przymusu żeby zjawić się z partnerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania01 0 Napisano Styczeń 27, 2021 Ja myślę że skoro Twoja przyjaciółka tak bardzo Cię lubi, że chciała żebyś została jej świadkową, to dla czego pośród swojej rodziny, znajomych nie "znajdzie dla Ciebie pary"? Porozmawiaj o tym ze znajomą, może w rodzinie jej narzeczonego albo wśród jego znajomych będzie ktoś wolny. To nie wstyd, że Ty też chcesz się dobrze bawić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beatkaglamour 3 Napisano Styczeń 28, 2021 JakTy sobie dziewczyno wyobrażasz, przecież to wstyd na całego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach