eute 18 Napisano Marzec 11, 2021 1 minutę temu, simply-Roxi napisał: Przed wysłaniem do wydawnictw jakoś zabezpieczyłaś teksty przed kopiowaniem, kradzieżą? Tak, założyłam dwie kłódki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 11, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: Papier toaletowy jest milszy w dotyku . Kwestia gustu. Są ci, którym wygoda nie służy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 11, 2021 3 minuty temu, Niby normalny napisał: Papier toaletowy jest milszy w dotyku . Důpe się myje, a nie digidongi w nią wciera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 11, 2021 2 minuty temu, simply-Roxi napisał: Bo mnie właśnie zastanawia, czy nie trzeba zadbać o prawa autorskie, przecież to idzie w obce ręce... Prawa autorskie są jak własna, wyżej wspomniana d.pa, nikt nie może ci ich zabrać. (z d.pą chyba tak jest, nie?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 11, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Rozmazując govno na całej powierzchni razem z jajami Jak bardzo naturalistycznie zrobiło się na moim temacie. A z ciekawości dopytam: używacie też mydła, czy samą wodą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 11, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Rozmazując govno na całej powierzchni razem z jajami Boże. Przypomniałeś mi koszmar przewijania 3letniego dzieciaka. Myślałam, że utonę w srace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 11, 2021 2 minuty temu, Niby normalny napisał: czyli ty nie wycierasz dupy po sraniu ? Rozkoszuję się szumem wody i płynem do higieny intymnej z Rossmana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 11, 2021 Ale bez kryptoreklamy proszę proszę i proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 11, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Była pomarańczowa? Lepiej jak pomarańczowa niż zielona, chociaż zielona utlenia się do brązu. pomarańczowa nie wiem, czy się utlenia do czegoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 11, 2021 To będzie na maksa rasistowskie, co napiszę, ale trudno. Była afroamerykańska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 11, 2021 To już? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 12, 2021 Przestałam pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 13, 2021 ale tylko chwilowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 Aha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach