Dorime 6 Napisano Styczeń 23, 2021 Witam. Polećcie jakieś ciekawe książki.. Nie chodzi mi o jakieś romansidła, ale bardziej literatura faktu, reportaże , biografie.. Chcę przeczytać coś fajnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Styczeń 24, 2021 11 godzin temu, Dorime napisał: Witam. Polećcie jakieś ciekawe książki.. Nie chodzi mi o jakieś romansidła, ale bardziej literatura faktu, reportaże , biografie.. Chcę przeczytać coś fajnego. W bibliotece powinni coś ci doradzić. Ostatnio czytałam Sofię Caspari ,,W krainie kolibrów" a teraz czytam ,,W krainie wodospadów" Jeszcze jest część środkowa, która moim zdaniem jest taka sobie. To nie biografie, ale powieści historyczne. Jeszcze następna to, ,,W krainie ognistego kwiatu" C. Federico. I ostatnia jaką pamiętam, to K. Rimmer ,,Tego ci nie powiedziałam". Też powieść historyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolka_ 0 Napisano Styczeń 25, 2021 Wszystkie od Stephena Kinga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach