czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 napiszcie do mnie wiadomosc prywatna, moze byc jedno slowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 No właśnie, po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 3 minuty temu, BoniBluBąbel napisał: A po co? 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: No właśnie, po co? 2 minuty temu, irukangi napisał: I ja zapytam ? Zamierzam was uprowadzic i zamknac w ciemnym lochu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: Obiecujesz ? Bo wiesz dawanie obietnic bez pokrycia jest niefajne. czekaj bo mi sie wszyscy nie pomiescicie, loch mam maly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 2 minuty temu, irukangi napisał: Obiecujesz ? Bo wiesz dawanie obietnic bez pokrycia jest niefajne. Czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 6 minut temu, Puchacz Rolny napisał: Ładnych parę lat temu była tu userka o nicku Pani Czkawka. Nie znam. Przed chwilą, irukangi napisał: A ja straciłem nadzieję. Za duża kolejka do tych lochów. Bylo was wiecej niz zakladalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Inaczej tu niz kiedys, lepiej. Dobrej nocy i kolorowych snuf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach