KimberlyLondon 0 Napisano Styczeń 27, 2021 Cześć wam, mam takie pytanie jestem po porodzie 2 miejsce i do tej pory karmiłam piersią , na wizycie kontrolnej poprosiłam o tabletki antykoncepcyjne jednoskładnikowe , jednak po dwóch tygodniach zanikł mi pokarm , czy biorąc dalej te tabletki antykoncepcyjne będzie dalej wysoka skuteczność czy się obniża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Styczeń 28, 2021 Ale że co? Że pytanie dotyczy tego czy zanik pokarmu wpływa na skuteczność antykoncepcji hormonalnej? Nie rozumiem pytania. Generalnie nie zaszkodzi zabezpieczać się mechanicznie, np. wkładką silikonową dopochwową. O zaniku pokarmu można poinformować ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Styczeń 30, 2021 Może dokładnie przejrzyj ulotkę czy czegoś na ten temat tam nie ma. Moge tylko napisać, że ja to od połogu to kontroluję cykle na monitorze płodność Afrodyta Smart i jestem zadowolona. Żadnych hormonów już po porodzie i sprawdza się taka metoda już trzy lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Styczeń 31, 2021 zabezpieczyłabym się mechanicznie wkładką silikonową, prezerwatywą albo kapturkiem tak dla 100% ochrony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telimena345 1 Napisano Marzec 2, 2021 Są leki dla karmiących. Taką rozmowę powinnaś przeprowadzić z ginekologiem, bo to on powinien pomóc dobrać odpowiednią metodę antykoncepcji. Natomiast jesli potrzebujesz tylko recepty, to zdalnie w serwisie lekarzonline.eu najszybciej ją dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach