Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia_petla

CATERING DIETETYCZNY OD VICTORY DIET

Polecane posty

a tak się składa, ze znam i polecam 🙂 teraz akurat mam przerwe bo jestem za granicą aktualnie ale po powrocie na pewno do nich wrócę. masz tam dużo róznych diet do wyboru, ja byłam na tej zbilansowanej ( za rada ich dietetyka). miła obsługa no i ceny mają konkurencyjne.

Do Łodzi też dowożą od jakiegoś czasu, zamawiam u nich od początku tego roku. Njapierw planowałam miesiąc próbny ale już wiem, ze przedłuze abonament na kolejne miesiące. Teraz pracuje w domu i gdyby nie taka dieta to pewnie non stop bym coś pojadała a potem wróciła do biura z 10 kg cięższa haha:) smacznie i niedrogo, ja polecam 🙂

dzięki za odpowiedzi dziewczyny, szczerze mówiąc na takie opinie liczyłam 🙂 dietę już zamówiłam, dostawa od najbliższego poniedziałku 🙂

i jak tam basia zadowolona jesteś z diety? jak Ci idzie :)? daj znać 🙂 ja jestem własnie po kolejnych pomiarach i znów kilka kg w dół a ile cm w obwodach - ehh podoba mi się to 🙂

pytanie! no pewnie, ze jestem 🙂 nie wiem jak to możliwe ale zapomniałam już o słodyczach, które do tej pory były moją zmorą. Nie mam totalnie ochoty na podjadanie. na spadek wagi musze jeszcze poczekac troche ale juz czuje się lzej i dobrze mi z tym 🙂

Ja aktualnie jestem na diecie 1:1, kiedyś to była dieta cambridge. Dieta z nimi to nie katorga, bo mają wiele pysznych dietetycznych słodyczy. Jestem mega zadowolona 😄 Z tego co wiem to mają też konsultantów w Warszawie. Mnie moja konsultantka bardzo pomogła a do tego świetnie motywuje i wspiera.