Kisiol 2 Napisano Luty 7, 2021 Ja mam predyspozycje ale walczę z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graza 1 Napisano Luty 11, 2021 Każdy w życiu miał chyba taki moment, że zatracił się w pracy.. Nie dajmy się jednak zwariować... Ty wiesz, że przesadzasz i walczysz zvtym, zależy Ci na rodzinie.. I starasz się ograniczać a tu nic moje prośby, groźby, błagania.. Czasem myślę, że to niema sensu.. A CiKisiol co tak pochłania jaką pracę wykonujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kisiol 2 Napisano Luty 13, 2021 Robota w korpo. Zawsze są tyły i wszystko na wczoraj. Generalnie to chyba jestem całkiem niezły w tym co robię i mam predyspozycje żeby iść dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graza 1 Napisano Luty 13, 2021 Dnia 7.02.2021 o 20:09, Kisiol napisał: Ooo to praca której nieznam.. Pewnie tak jest, że jedna osoba musi być lepsza od drugiej.. Jak to w dużym mieście.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graza 1 Napisano Luty 13, 2021 23 minuty temu, Kisiol napisał: Robota w korpo. Zawsze są tyły i wszystko na wczoraj. Generalnie to chyba jestem całkiem niezły w tym co robię i mam predyspozycje żeby iść dalej. Jasne jak masz szansę to trzeba korzystać... Jednak nie robisz tego kosztem rodziny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kisiol 2 Napisano Luty 13, 2021 Nie. Akurat nie muszę być od kogoś lepszy. Każdy ma swój ogródek do opylenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kisiol 2 Napisano Luty 13, 2021 Przed chwilą, Graza napisał: Jasne jak masz szansę to trzeba korzystać... Jednak nie robisz tego kosztem rodziny.... Nie. Raczej kosztem swoim czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graza 1 Napisano Luty 13, 2021 O tak to ja rozumie i wszyscy zadowoleni... Widzisz a ja znów sama, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kisiol 2 Napisano Luty 13, 2021 Sama tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graza 1 Napisano Luty 13, 2021 Mąż zapomniał, że weekend, że sobota, że walentynki i tyle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graza 1 Napisano Luty 13, 2021 A ty piszesz, że swoim czasem? Nikt na Ciebie nie czeka...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graza 1 Napisano Luty 13, 2021 A czym się zajmujesz? Jeżeli mogę zapytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kisiol 2 Napisano Luty 13, 2021 Nie czeka. Dziecko śpi, żona ma bóle przed okresem i leży w łóżku. Zajmuję się utrzymaniem ruchu w fabryce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graza 1 Napisano Luty 13, 2021 A oczywiście mój poszedł.. Nic niepowiwdzial nawet gdzie i kiedy wróci.. Szlak mnie trafi zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach