Pirnes 0 Napisano Styczeń 31, 2021 Czy jest możliwość zajścia w ciążę? Okres 21.01 w 6dc cyklu stosunek przerwany po 5miesiacach przerwy ponieważ partner byl za granicą, czy istnieje jakaś możliwość zajścia cykle 25-26dmi. Wspomne ze byl to jedrm stosunek trwal zaledwie 30sekund nagle przerwaliśmy bo on poczuł ze dochodzi wyjął powycierał go chusteczka i zaraz był po tym drugi stosunek tez trwało to zaledwie 30 sek. Moje pytanie wynika stąd że od tamtej pory źle sie czuje niedobrze mi głowa mbie boli wiem wiem to za szybko na objawy ale czy ktoś z was zaszedł w ciążę w ten dzień przy podobnym cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Styczeń 31, 2021 uprawiając seks zawsze jest możliwość zajścia w ciąży, zrób test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki. A jeśli nie chcesz mieć dziecka to polecam zabezpieczyć się, ja stosuje wkładkę silikonową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Styczeń 31, 2021 A jak cykle u ciebie wyglądają. Może trzeba kontrolować i regularnie zapisywać. Można testerem owulacyjnym na ślinę, ja tak robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach