Karolajnaaaa 0 Napisano Styczeń 31, 2021 Cześć dziewczyny ja z pytaniem o okres po tabletce Ella One. Stosunek był 17.01 tabletkę wzięłam 19. I dzisiaj powinien być okres. Mam obolałe piersi, boli brzuch delikatnie. A czy którejś z was się opóźnił? Czy miałyście jakieś inne skutki uboczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Styczeń 31, 2021 hejka, ja mialam miesiączke opóźnioną, caly cykl mi się rozregulował, po miesiącu wszystko wrocilo do normy. Ja odczuwałam takie skutki tj. wahania nastroju, jednorazowa biegunka, mdłości i mega suchość. Mam nadzieje, ze już nie bede musiała brac tabletki po, teraz zabezpieczam się mechanicznie wkładką silikonową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Luty 1, 2021 No taike są czasem po ellaone skutki uboczne. Moja znajoma twierdziła, że po ellaone miała grubsze uda - sądze, że po prostu woda jej się w organizmie zatrzymała. Możesz póki co sprawdzać płodność testerem owulacyjnym na sline póki wszystko nie wróci do normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Luty 11, 2021 To normalne, w ulotce na pewno masz wypisane skutki uboczne. Przez jakiś czas po tej pigułce obserwuj dokładnie cykle, możesz sobie zamówić termometr owulacyjny na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach