Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 Zbanowali Cię? Twój wnuk właśnie sesje skonczyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 Nie zbanowali. Gratulacje. Ja tu juz tylko wpadam gościnnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Nie zbanowali. Gratulacje. Ja tu juz tylko wpadam gościnnie. To dobrze, odwyk działa. Kupiłem sobie piwo. Wypije za Twój rehab. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: To dobrze, odwyk działa. Kupiłem sobie piwo. Wypije za Twój rehab. Wypij za moje powodzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 I żeby mnie ząb nie bolał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Essence Napisano Luty 4, 2021 3 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Nie zbanowali. Gratulacje. Ja tu juz tylko wpadam gościnnie. 6 minut temu, Benniee napisał: Zbanowali Cię? Twój wnuk właśnie sesje skonczyl. Może jak powiesz babciu bedzie częściej wpadać A Ty tylko babko i babko wołasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 7 minut temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Wypij za moje powodzenie. Wypije za wszystko czego pragniesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 5 minut temu, Essence napisał: Może jak powiesz babciu bedzie częściej wpadać A Ty tylko babko i babko wołasz. Do niej babcia nie pasuje. To jest babka z prawdziwego zdarzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 3 minuty temu, Benniee napisał: Wypije za wszystko czego pragniesz... Pomodl sie bym nie musiała wyrywać zęba który i tak sam wypadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Essence Napisano Luty 4, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Do niej babcia nie pasuje. To jest babka z prawdziwego zdarzenia. Acha. Pierwsze skojarzenie to to ze masz konia w awatarze. A tu HART Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, Essence napisał: Acha. Pierwsze skojarzenie to to ze masz konia w awatarze. A tu HART Od razu widac ze to pies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Essence Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Pomodl sie bym nie musiała wyrywać zęba który i tak sam wypadł Uuuu, to źle z Tobą jak Ci zęby wypadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Pomodl sie bym nie musiała wyrywać zęba który i tak sam wypadł Wyrwe Ci na klamkę i nitkę albo kombinerkami, jak wolisz. Edytowano Luty 4, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 2 minuty temu, Essence napisał: Acha. Pierwsze skojarzenie to to ze masz konia w awatarze. A tu HART To ja na avatarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, Essence napisał: Uuuu, to źle z Tobą jak Ci zęby wypadają Stara już jest, zostaw ją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, Essence napisał: Uuuu, to źle z Tobą jak Ci zęby wypadają Ja nie Przemysław. Mam nadwyżkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: To ja na avatarze Mój przystojny synuś 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Essence Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: To ja na avatarze Piękny ogier /hart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Wyrwe Ci na klamkę i nitkę albo kombinerkami, jak wolisz. Z korzeniem musi wyjść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Essence Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Stara już jest, zostaw ją. Moze to paradontoza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Mój przystojny synuś 🥰 🥰 po mamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Z korzeniem musi wyjść. Mam sprawne i precyzyjne rączki, dam radę. Potem nawet zaszyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Essence Napisano Luty 4, 2021 Uciekam. Miłego klikania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 Przed chwilą, Essence napisał: Uciekam. Miłego klikania. Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: 🥰 po mamie Uwielbiam harty i owczarki szkockie collie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 4, 2021 5 minut temu, Elciaa29 napisał: Mój przystojny synuś 🥰 Twarz po tatusiu, haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 Z przykrością stwierdzam ze macie brzydkie te twarze. Takie końskie i chude zabiedzone zrebaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 Ale urocze na swój sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Z przykrością stwierdzam ze macie brzydkie te twarze. Takie końskie i chude zabiedzone zrebaki. Podobno jak smierc na chorągwi wyglądam wiec zgadza się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 4, 2021 2 minuty temu, agent of Asgard napisał: Twarz po tatusiu, haha. Zawsze się wtrąci między wódkę a zakąskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach