バラの花 0 Napisano Luty 4, 2021 Mój chłopak dziś powiedział mi że kilka lat temu robił loda i uprawiał seks ze swoim kolegą ponieważ wyglądał jak dziewczyna i miał taki głos.Pytalam się go czy jest homoseksualny ale się wypiera i twierdzi że jest 100% hetero i że to była tylko jednorazowa sytuacja.Czy powinnam z nim zerwać? Jestem osobą tolerancyjną ale nie ukrywam że trochę mnie to obrzydziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 4, 2021 Nie, raczej jest bi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 4, 2021 Gejem na pewno nie ale może mieć ciągoty do męskiego ciała. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
バラの花 0 Napisano Luty 4, 2021 9 minut temu, Benniee napisał: Gejem na pewno nie ale może mieć ciągoty do męskiego ciała. Tyle. Twierdzi że nie ma, a był wtedy bardzo napalony i dlatego to zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Luty 4, 2021 3 godziny temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Moze lubi transwestytow. Lepszy gej niz bi Z bi jest ten problem, że ma dwa razy więcej możliwości do zdrady i kompletnie nie wiadomo na kogo uważać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach