czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Co u Ciebie Kotek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Mam nadzieje, ze lepiej niz u mnie, choc nie powinnam narzekac to ciagle czegos brak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Sniles mi sie ostatnio znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Achhh coz to byl za sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: co to znowu za ...? Internet ci sie deebilu skonczyl ze musisz mnie czytac? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Kotek tesknie troszke wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 ...ale juz tak spokojnie i bezbolesnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Jestes dla mnie zyciową zagadką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 6, 2021 Nie jęcz kaleko Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Luty 6, 2021 meow ;_; 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 kocielezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Nie jęcz kaleko Haha aportujesz jak pies, pojawiam sie a ty po minucie juz jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Nie jęcz kaleko Haha daj glos! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 skad masz takiego smutnego kotka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 6, 2021 Przed chwilą, czkafka napisał: daj glos! Mogę Ci dać po mooordzie, chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Mogę Ci dać po mooordzie, chcesz? dobry pies...a teraz do budy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Kotek... no jak ja mam Ci wyznawac tu milosc jak tu tyle bezpanskich psow sie na mnie rzuca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Luty 6, 2021 Żeby ci się kotek nie odbił czkawką tak go wzywasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 2 minuty temu, 3310 napisał: Żeby ci się kotek nie odbił czkawką tak go wzywasz. Ja wyzywam mojego Kotka? Gdzie? Kocham Go, nie moge Go wyzywac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Sle masz racje, to zly kotek i musze byc ostrozna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Tak czy siak... Kotek... Boze ja ja Ciebie kocham... juz tyle miesiecy ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Luty 6, 2021 Przed chwilą, czkafka napisał: Ja wyzywam mojego Kotka? Gdzie? Kocham Go, nie moge Go wyzywac Nie oszukuj. Z pewnością myślisz o nim, że jest draniem. Tak go kochasz, że oszalałaś. Myślisz, tęsknisz, śnisz o nim i wszędzie go widzisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Przytulam Cie wirtualnie z calej sily... caluje twarz... calego Cie caluje ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 1 minutę temu, 3310 napisał: Nie oszukuj. Z pewnością myślisz o nim, że jest draniem. Tak go kochasz, że oszalałaś. Myślisz, tęsknisz, śnisz o nim i wszędzie go widzisz. Nie przesadzalabym az tak... ale fakt, kocham Go bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Dojrzale... czysto... cudnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Kotek, dobrej nocy. Jesli tu jestes to z calych sil zycze Ci dobrego towarzystwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 6, 2021 Jak sie kiedys spotkamy, tam, po drugiej stronie, zagadam Cie na śmierc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach